Mes atvykom jo pagarbinti i Kiolna

2005-08-17 22:42

Sveikinimai visiems tautiecims Lietuvoje nuo Bernardinu parapijos piligrimu Kiolne (ir Bonoje bei Diuseldorfe taip pat :-)).

Nelabai zinau kuo jus gyvenate sias dienas. Mes gyvename meile, taika ir draugyste, kurios persisunkes visas oras aplink. Ar reikia paaiskinimo zodziui “taika”, kai matai aplink save zmoniu ir veliavu jura visu spalvu ir krastu :-)

Turiu pastebeti, kad tarp viso mulijono piligrimu lietuviai ir matosi, ir girdisi labai gerai. Italu zinoma neperspjausim, bet pagal savo nedidele dali atstovaujam tevyne kaip reikiant :-)

Grizes idesiu daug nuotrauku. Kolkas neturiu galimybes to padaryti, bet tikrai bus i ka pasiziuret kai ta galimybe atsiras :-)

Garbe Viespaciui!

Komentarai

tamole

as nors ir jaunas esu, taciau jauciuosi tam renginy biski svetimas... labai jau smarkiai viskas su religija susieta... as ir be dievo galiu myleti, gyventi taikiai ir draugiskai...

Kukas.

mhm. akvile su jumis?

Linas

O "jo" - tai popieziaus?

tamole

teoriskai tai dievo turetu but manau... nors dauguma tai supranta kaip popieziaus... nors as kaip ateistas tai nei to nei ano nesuprantu...

d-MoN

Blin Emili gausi kakton!!! Ash kaip tik ten tranzavau ir netgi buvau labai shlykshchiai striges, o pasirodo galima buvo net susitikt pabendraut. Ot nu. Mano tranzo fotkes dominykas.com (su passwordu)

Emilis

2 tamole> na, jei nesi tikintis, tai nelabai ka ir rasi tame renginyje, nes jis grynai "religinis" (man labiau patinka zodis "tikejimas").

2 Linas, tamole> ne popieziaus, o Jezaus Kristaus.

Taip dauguma musu ir supranta. Tai, kad popiezius dalyvauja tokiam dideliam renginy yra tiesiog naturalu. Kas be ko pacios Pasaulio jaunimo dienos ir buvo isteigtos a.a. popieziaus Jono Pauliaus II, bet tikrai ne popieziaus garbinimui, o tam, kad krikscioniskas pasaulio jaunimas galetu susitikti vienoje vietoje ir pabendrauti, be abejo ir pasimelsti kartu.

Emilis

2 d-MoN> kaltas :), bet mes Bonoj/Kiolne/Diuseldorfe berods tik nuo 17 dienos ir buvom. Iki tol buvom prie Rastatt'o miesto palei Prancuzija.

tamole

okei, o kodel tada renginys vadinasi pasaulio jaunimo dienos? o ne pvz pasaulio jaunu kataliku dienos ar kaskas tokio? buvau kiolne kai visi tie fanatikai pradejo kauptis aplink kiolna... jauciausi irgi jaunas ir atrode lyg man ten irgi turetu but vieta, ale ne velnio...

pati ideja tai labai smagi, kad is viso pasaulio suvaziuoja jaunimas... tik ka tokiam kaip as ten veikt?

Emilis

2 tamole> del pavadinimo klausk organizatoriu, o ne manes :)

Gaila, kad nesugebejai rasti sau vietos tame renginyje. Nors i nemokama koncerta butum koki nuejes. Ten visai idomiu grupiu buvo is viso svieto.

tamole

emmm kiek basciausi kiolne pirmosiomis dienomis prasidedant renginiui... tai arba ropdyk dalyvio kortele arba mokek piniga... vat taip vat... nekenciu sitos sventes

Emilis

tamole> vargselis.

Rūta

Labas visiems,as irgi buvau tarp tu zmoniu ten,kiolne,o pries tai-Drezdene. Tai isties kazkas nuostabaus,paliekancio ispudi,kad daznai apie tai galvoji...Siulau visiems kadanors pabuvoti tokiuose renginiuos:)

Emilis

Nuotraukos iš Kiolno:
http://emilis.info/photos/World-Youth-Day-2005

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.