Stebuklų firma"Skynet"

2005-08-31 15:56

  1. Gaišina mano laiką aiškiai nenurodę savo svetainėje, kad neterminuotai interneto tiekimo sutarčiai įvedimo mokestis – 450 Lt. Dėl to pirmadienį užtrukau valandą tam, kad nueičiau iki jų ofiso sužinočiau šią kainą ir pareičiau atgal. Ne, sutarties metams rašytis negaliu ir nesiruošiu. Nuomojuos kambarį ir nežinau ar gyvensiu jame metus ar pusmetį ar dar kiek.

    Pati kaina (450 Lt) man atrodo idijotiška ir niekuo nepagrįsta. Panašiai interneto įvedimas kainuodavo nebent prieš penkis metus įvedinėjant internetą radijo ryšiu. Ir tai, tik tada kai pajunginėdavo naują, dar neprijungtą namą. Tuo tarpu aš gyvenu jau prijungtame name, kas aiškiai nurodyta jų (Skynet) interneto svetainėje.

  2. Antradienį perskambina Skynet vadybininkė ir mandagiai pasakau, kad nesiruošiu pirkti iš jų firmos paslaugų dėl per didelio įvedimo mokesčio.

  3. Taip pat antradienį susiskambinu ir susitariu su mažesne firmele X, kuri taip pat teikia interneto paslaugas Justiniškėse. Firmelės atstovas pažada perskambinti šiandien (trečiadienį).

  4. Šiandien iš ryto (~8:20) sulaukiu skambučio “dėl interneto” iš numerio, kurio mano telefonas nerodo. Neprisistatęs vyriškas balsas pažada, kad atvyks į vietą 11:30. Kadangi esu susitaręs tik su firmele X (ir todėl, kad Skynet darbuotojo ir firmelės X atstovo balsai panašūs) suprantu, kad iš jos man ir skambina.

  5. 11:00 sulaukiu skambučio, kad meistrai jau vietoje ir kad mano adresas neįvestas į kažkokią duomenų bazę. Nulekiu pasižiūrėt, bet firmelės X darbuotojų nerandu. Randu porą meistriukų “Skynet” apranga, kurie užsiėmę tinklo kabelio kišimu į sieną. Susiskambinu su firmele X – ten nieko negirdėję apie jokius meistrus prie mano namų.

  6. Užeinu namo, “Skynet” meistriukas braunasi į vidų, klausia kur kompiuteris į kurį laidą reik įkišt…

Kolega Rimantas darbe vakar papasakojo istoriją iš savo draugės gyvenimo, kaip tas pats “Skynet” internetą sugebėjo pajungti tik po trijų savaičių nuo to, kai įkišo laidą į jos kompiuterį…

Žodžiu su “Skynet” vieni stebuklai… :-)))

Pasiilgau Kauno, kur internetą iš kaimyno (į nuosavą namą beje ir aliektros stulpais) pasijungti buvo paprasčiau ir pigiau… :/

Komentarai

Sanomis

Idomi istorija ir siek tiek pamokanti, taciau turiu skynet ir nesiskudziu. NEPERSU NUOMONES KAD SKYNET GERIAUSIA!!!

:)

super istorija man panasiai buvo :D

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.