Oficialiai neoficialiai ekumeninis vakaras

2007-02-08 15:51

Vasario 28 d. (trečiadienį) Bernardinų parapijos bendruomenė kviesis į svečius brolius ir seses krikščionis iš kitų krikščioniškų bažnyčių.

Vyks neformalus ekumeninis vakaras.

Apytiksliai ir neoficialiai apie tai kas vyks: trečiadieniais 18 val. pas mus vyksta jaunimo mišios, į kurias kviečiame užsukti prieš vakarą. Po mišių kartu su Pranciškoniškuoju jaunimu prasidėtų oficialesnė vakaro dalis. Svarbiausias renginio tikslas – susipažinti – asmeniškai ir neformaliai. Dar nesam labai tiksliai susidėlioję kas ten bus. Manau bus šlovinimo ir maldos bei arbatos su sausainiais. Apie 20 val. prie vakaro tikriausiai galės prisijungti ir (kolkas nepatvirtintas) parapijos klebonas br. Arūnas Peškaitis OFM, su kuriuo jau kalbėjau ir kuris minėjo apie Ekumeninį institutą, kurį steigia, kartu su kitomis bažnyčiomis. Tikiuosi galėtu apie tai mums visiems papasakoti plačiau.

Jei susidomėjote ir norėsite tikslesnės informacijos – mestelkite man žinutę į emilis.d@gmail.com. Taip pat manau, kad kai bus 100% oficiali informacija, ją išplatins Po vienu stogu svetainė.

Kviečiu ateiti visus, kurie susidomėjote, ypač jaunimą. Renginys neformalus, tai visai nebūtina organizuotis oficialią delegaciją iš savo bažnyčios. Priimsim ir be jos ;-).

Komentarai

Joakimas

Tai pasirodo tu aktyviausiai suorganizava :)

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.