Iešmučiai spamina

2007-05-21 17:15

Ėgi kaipgitais savo el. pašte radau žemiau parodytą žinutę… Nežinau iš kur “žinomi blogeriai ir visuomenės veikėjai” gavo mano kontaktus, bet panaudojo juos tikrai ne pagal paskirtį.

Į galvą ateina du žodžiai “bloger bribing” (čia be tų dviejų kur antraštėje ;-)).

Paprastutės blogerės tegu džiaugiasi nauju “bloginimo” lygmeniu Lietuvoje, o aš asmeniškai pažadu kiekvienam iš mano slapto feed listo, kuris artimiausiu metu parašys apie “Funai” produktus paspausti dešinę “Unsubscribe” ranką.

Paulius Kupstaitis <paulius@eprs.lt> to me

Sveiki,

persiunčiu Jums, kaip tinklaraščio emilis.info autoriui, šį kvietimą dalyvauti renginyje. Ir jeigu galėsite atvykti, prašytume informuoti iš anksto.


From: Liutauras Ulevičius (EPRS Vilnius) [mailto:liutauras@eprs.lt]
Sent: Friday, May 18, 2007 8:10 AM
To: ‘Liutauras Ulevičius (EPRS Vilnius)’
Subject: [kvietimas] “Funai Europe” žingsnis į Lietuvą

Mieli kolegos,

Neslepiame , jog “Funai” jau šiais metais atidarys naujutėlę gamyklą Lenkijoje. Neslepiame , jog tai garantuoja Lietuvai puikias tiekimo sąlygas. Neslepiame , jog “Funai” – tai kokybiška buitinė technika (LCD televizoriai, DVD ir kombinuoti grotuvai, garso technika ir kt.) už gerą kainą.

Todėl š.m. gegužės 22 dieną (antradienį) “Funai Europe” ir jų partneriai Lietuvoje “Ogmios Astra Prekyba” žiniasklaidai pristatys savo plėtros Lietuvoje planus. Iš pirmų “Funai” lūpų išgirsite, dominančius klausimus užduosite, keletą naujausių gaminių išbandysite.

Jūsų rūpestis – iki 11 val. 30 min. Vilniuje surasti restorano “Neringa” (Gedimino pr. 23) banketinę salę.

Mūsų rūpestis – nuvalyti dulkes nuo eksponuojamų produktų, išmokyti užsieniečius tarti keletą lietuviškų žodžių, pasufleruoti atsakymus į suktus Jūsų klausimus, supažindinti susirinkusius su darbo saugos taisyklėmis prie pietų metui tinkančių užkandžių, paruošti spaudai tinkamas produktų nuotraukas bei padalinti būsimas savaites produktų bandymams.

“Funai Europe” ir “Ogmios Astra Prekyba” vardu,

Liutauras Ulevičius

„EPRS Vilnius“ projektų direktorius
Tel. (8~686) 08820
El. pašto adresas liutauras@eprs.lt

Ir dar niekaip nesuprantu… kodėl “EPRS”, o ne “ЁPRST” ;-).

Komentarai

dado1945

Įdomu ar pats Liutauras (http://www.blogas.lt/liutauras) apie šią akciją žino?

Vaidas Žilionis

arba cia spamas arba laiko tave tinkamu atstovu :D

muchio

Emili, kadangi manęs tarp tavo feed'u tikriausiai nėra, tai jaučiu blogiau nebus :P

O laišką gavai ne į tą paštą, kur "kontaktų" puslapyje nurodei?

Emilis

dado1945> net jei viešai išsigins nepatikėsiu, kad nežino :-).

Vaidai> o jei ir tai, ir tai? ;-)

Mariau> Kad ir kaip bandytum pateisinti, tai paprasčiausias pigus papirkinėjimas su tikslu paskleisti savo žinią. Kiek pigiai parsiduodi (jei parsiduodi) – priklauso nuo tavęs pačio. Jei nesupranti, kad tavimi naudojasi, tai irgi parodo tavo supratimo lygį.

Pamąstyk ką darytum, jei Rusijos ambasada pasiūlytų nemokamus pietus ir pristatytų savo "faktus" apie padėtį Estijoje – irgi eitum? Pamąstyk kuo tokia teorinė situacija skiriasi nuo ЁPRST pasiūlymo (apart veikėjų)? :)

Eziukas su kedais

Nematau tame jokio blogio. Abejoju, ar atsiras daug tokių blogerių, kurie išgirs šitą reikalą vien dėl to, kad gavo nemokamai pavalgyti ar šiaip buvo sureikšminti pakvietimu.
Kitas atvejis, kad blogeris rašo būtent apie techniką. T.y. jam tokiame renginyje pateikiama info yra reikalinga. O tada viskas ore. Ir tereikia sveikinti EPRS, kad tokiais sprendimais užsiiminėja - kviečia tinkamus žmones į tinkamus renginius.

O dėl sulyginimo su Rusija: viskas ore, tegu kviečia. Ir labai gražu, kad ji išsakys savo nuomonę. Tada jau tik blogerio reikalas, kaip jis į patį Rusijos-Estijos konfliką žiūri. Aš tai nueičiau ir grįžęs pasišaipyčiau ;)

muchio

Emili,

Iš esmės nesutinku su tavo požiūriu, kad tai papirkinėjimas. Štai kodėl.
Kai MS vykdė savo Vištos akciją, tai tikrai buvo panašu į papirkinėjimą, nes kiekvienam akcijos dalyviui neatlygintinai buvo pateikta pakankamai vertinga prekė. Šiuo atveju niekas nieko nepažadėjo. Rengiamas pristatymas su kava ir sumuštiniais. Be to, tokių žiniasklaidai skirtų akcijų yra buvę ne kartą.

Jei Rusija pasiūlytų pristatyti faktus apie padėtį Estijoje, tikrai neičiau, nes tai POLITIKA. O šis renginys grynai komercinis.
Galima diskutuoti iki nukritimo, kiek verslas ir politika yra susiję, tačiau tebūnie tai atskira tema.

Pabaigai norėjau priminti, kad kiekvienas blogeris yra nepriklausomos, subjektyvios žiniasklaidos dalis, simbolis. Ir kiekvienas nušviečia įvykius per savo suvokimo prizmę. Ir nebūtinai tas suvokimas atitinka vieno ar kito asmens nuomonę.

Marius
P.S. Norėčiau, kad šis komentaras nesukeltų diskusijų apie politiką, nes apie tai nediskutuoju. Kitaip sakant, esu apolitiškas, nes uniformuotas. :)

Liutauras

kas pasaulyje kasdienybė, pas mus - naujiena :) mūsų (RsV) pareiga pasiūlyti, tamstos - spręsti

jei rimčiau, tai blogosfera "bręsta". tikrai įdomus klausimas, kada subręs. ir čia man net įdomiau ne kaip RsV, bet kaip blogosferos dalyviui :)

emilis.info » Neiešmučiai spamina

[...] Sako, kad žodis ne žvirblis. Tai ką parašiau vakar jau neatšauksiu. Esu blogas ir piktas žmogus (tame daugiau tiesos nei saviironijos). Visgi kartais gerai yra ramiau apmąstyti viską ir išsimiegoti . [...]

Rimantas

Pasaulyje galima surasti įvairiausios „kasdienybės“, o kaip dėl sugebėjimo atsirinkti?
Reik tikėtis, kad ir lietuviški RsV irgi subręs...

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.