Kaip aš perėjau prie Linux

2004-10-06 20:43

Screenshot Va taip paėmiau ir perėjau. Po kelių dienų nesėkmingai bandant atnaujinti SuSe iki padoraus lygio spjoviau ir susimečiau Ubuntu Linux. Nesu koks labai kietas linux’istas, gal šiek tiek esu panašus į power-userį, bet kolkas viskas labai smagiai ėjosi.

Dar supratau, kam reikalinga grafomanija į weblogą apie kiekvieną surastą niekalą web’e: buvau radęs svetainę, kur yra surašyti įvairių populiarių programų Windows’suose atitikmenys po Linux. Dabar neberandu.. Jei kas rasit už mane – atsiųskit man mailą į emilis.d@gmail.com arba žinutę į icq (70382138).

Komentarai

amzinatilsi

http://linuxshop.ru/linuxbegin/win-lin-soft/table.shtml

Emilis

Ne šitas ten buvo. Buvo anglų kalba.. bet vistiek ačiū :)

Xawiers

Ubintu Linux man skamba kaip Ubliudku Linuxas

Emilis

Ubuntu, o ne Ubintu :P

"Ubuntu" is an ancient African word, meaning "humanity to others". The Ubuntu Linux distribution brings the spirit of Ubuntu to the software world.

Emilis

Svetainė kurios ieškojau:

http://migrate2linux.n-ix.com/

mg

Atsiprasau, kad rausiuosi po senus skalbinius, bet gal galiu suzinot, kas nesigavo ant SuSe? Nelaikau saves kietu kompiuterastu, bet jau antras menuo eina, ir ant SuSe 9.1 jokiu problemu neatsirado. Susidejau viska ka turejau ant windozes( t.y. radau lnx atitikmenis), pasidariau KDE upgreida iki 3.3.1 ir kol kas viskas norm. Gal galiu kuo padet?
:)

Žilvinas

Emili, o tau niekas nesake, kad yra toks dalykas kaip workspace'ai? Zinok labai patogu jais naudotis ;], o is screenshot'o matosi, kad tu dar iki ju nepriaugai ;]]].

P.S. Ziurekit kas prakalbo, kietasis linuxistas :D

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.