Akcija „Mes kartu! laisvi ir nepriklausomi!“

2007-05-05 16:32

Kviečiu prisijungti prie akcijos:

Gegužės 8 d., 11.45 val. visus laisvus ir sąmoningus piliečius raginame susiburti į Baltijos valstybių solidarumo akciją. „Mes kartu! Laisvi ir nepriklausomi!“ .

Ši akcija yra skirta paremti Estiją ir priminti Europos Sąjungos senbuvėms bei pasauliui, kad Europos tyla svarbiausiomis akimirkomis Baltijos valstybėms baigdavosi tragedija.

Prie rengiamo įvykio kviečiami prisidėti visi pilietiški, neabejingi įvykiams Estijoje žmonės, organizacijos, politikai ir žiniasklaida. Visi, norintys prisijungti, rašykite adresu lt.lv.est@gmail.com

Gegužės 8 d. 11.45 val. akcija prasidės ** **Vilniuje, Katedros aikštėje.

12.05 val., jei pavyks susiorganizuoti ne tik lietuviams, bet ir latviams ir estams, vienu metu Vilniuje (Katedros aikštėje), Rygoje, Taline ir pasieniuose, išreikšdami Baltijos tautų vienybę ir stiprumą, piliečiai susikibs rankomis. Prisimindami Baltijos kelią lietuviai, latviai ir estai pareikš, kad didžiausių išbandymų metu Baltijos tautos stovės kartu.

Skaityti toliau »

Akcija organizuojama Vilniuje, Rygoje ir Taline. Aš būsiu Vilniuje, bet žinau koks Kaunas yra pilietiškai aktyvus, todėl kviečiu prie akcijos prisijungti ir kauniečius.

Siūlau Kaune rinktis tuo pačiu metu (Gegužės 8 d., antradienį 11:45) prie Romo Kalantos paminklo (Laisvės al. tarp Muzikinio teatro ir Savivaldybės).

Tik nemanykit, kad čia Vilnius Kaunui diktuoja ;-). Treti metai gyvenu Vilniuje, bet vis dar kaunietis.

Komentarai

Vaidas Žilionis

Parašiau save blogą, parašiau meilus įvairių universitetų studentų atsovybėm :) gal ir pavyks surinkti hebros.

Eziukas su kedais

akcija labai labai afigiena, bet...vyks darbo dieną. nemanai, kad tai sukliudys jai įvykti? ir ar nereriktų daugiau laiko palikti informacijos sklaidai?

Emilis

Ežiukas> iš Paksui-ne patirties sprendžiu, kad 100-200 žmonių surinkti Vilniuje tikrai turėtų pavykti. Manau tiek ir gerai. Tūkstantinis mitingas būtų jau per daug IMHO.

Vaidačka

chebra, neturit ka veikti?:) Tai i mitinga eisite darbo metu???:)))... uuu..

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.