Kovotojas už demokratiją

2007-05-11 14:49

Komentarai

Vaida Šinkūnienė

nesuprantu, kas čia baisaus. Jeigu jau įsivėlei į politiką vieną kartą, reiškias, jau paženklintas:) Rašys bet ką,kad iš musės dramblį padarytų, o tu duodi dar ir valgyt tai musei....tai nereik stebėtis, kad visur tave mini bet kokiuose laikraščiuose. Antra. aR trečia čia jau?:) - man vis dar įdomu, kaip po tokio pasipriešinimo PAKSUI-ne neatsidūrėte maiše ir tamsiam miške:), va čia jau baisu. O ten, kad parašynėja...siemkos:)

Emilis

Vaida> Na... dėl tų musių ir dramblių, gal tu ir teisi, o gal ir ne. Daugiau žmonių aktyviai reikštųsi pilietiniais/politiniais dalykais ir mažiau būtų progų dramblius pūsti.

Dėl Paksui-NE, tai man neteko rimčiau nukentėt (neskaitant apsauginių kabinėjimosi LŽŪU), tuo tarpu bendražygius ir pačius patąsė po policijas ir jų tėvelius dėl išgalvotų kaltinimų. Tada man atrodė, kad dėl to, jog ryškiau už kitus žiniasklaidoj matausi ir bijo skandalo. Dabar manau, kad paksininkai galėjo ir su kokiu valstybininku sumaišyt :D. Tada nuojautos tokios buvo... kad nesupranta kame reikalas.

Kai žmogus gyvena pilnam apgaulės ir lipimo per galvas pasauly, tai bet kas gali susivaidenti išskyrus tai, kad ne visi tokiam pasaulyje gyvena ;-).

Vaida Šinkūnienė

Emili:), nefilosofuok.

Teorija ir praktika paprasta: kol nekiršini priešų, tol politikuoti gali. Nesi pavojingas. Bet, jei netyčia per savo entuziazmą, įkiši nosį neatsargiai - tuoj tavo emilis.info laisvamaniškumą užblokuos:).

Dėl apgaulės: kiek bus šalių, tiek bus subjektyvių jų prezidentų nuomonių. Manau, pas mus labiau yra DIPLOMATIJOS stokos. Apie melą: ką tu įrodysi kokiam žlibam seneliukui, kad obuoliukai raudoni... jei jis juos matus žalius. Ir jam atrodys, kad meluoji tu...

Emilis

Vaida, taip ir nesupratau ką tuo norėjai pasakyti.

Mes gan diplomatiškai sakėm, kad reikia atsistatydinti. Tai, kad mes buvome šmeižiami, o prieš mus buvo siuntinėjami žmonės už pusbutelį vaidinti, kad jie irgi mitinguoja (gan panašūs į tuos "mitinguotojus" Estijoje), tai jau ne diplomatija, o apgaulė.

Kuo tikėti tavo teorinis seneliukas irgi pasirenka pagal savo sąžinę. Tai jo asmeninis reikalas. Mano reikalas jam pasakyti, jei manau, kad apsigauna. Nepretenduoju į Dievo pranašus, bet man patinka kaip suformuluota jiems skirta užduotis:
Jei sakysiu nedorėliui: 'Tu tikrai mirsi!' – ir tu jo neįspėsi, – nekalbėsi, jog įspėtum nedorėlį gręžtis nuo savo nedoro kelio, kad liktų gyvas, – jis, nedorėlis, mirs dėl savo kaltės, bet tavoji ranka bus atsakinga už jo kraują. Bet jei įspėsi nedorėlį, o jis negrįš iš savo nedorumo ir savo nedoro kelio, – dėl savo paties kaltės jis mirs, o tu būsi išgelbėjęs savo gyvastį. (Ez 3,18-19)
Na užblokuotų mane, na ir ką? Ar nuo to kas pasikeistų? Vieną užblokuotų, dešimt naujų išlįstų. Ar dėl savo kailio verta bijoti? Man atrodo verta, bet tik su saiku:
Kas nori išgelbėti savo gyvybę, tas ją praras; o kas pražudys savo gyvybę dėl manęs ir dėl Evangelijos, tas ją išgelbės. (Mk 8,35)
Mažiau reikia žiūrėti vien, kad nosis nenukentėtų, o labiau, kad visas (su kūnu ir dvasia ;-)) nenukentėtum.

Tai suma sumarum, manau, kad su Paksui-NE neblogai padirbėjom. Jei toks koks esu dabar papulčiau į tą pačią situaciją ir reikėtų rinktis, elgčiausi lygiai taip pat, gal tik mažiau turėčiau naivumo dėl to, kaip ana pusė reaguos.

Vaida Šinkūnienė

geriau naują topiką užvesk.

MARiUS GRiCiUS » Blog Archive » Don Kichotas

[...] Politika sugadina žmogų... :( [...]

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.