IE bugas

2007-03-09 17:56

Išsisaugokit kaip HTML failą ir atsidarykit su IE6 (kitų versijų kolkas netikrinau):

```break

this text is not visible


```

Nekreipkit dėmesio į blogai suformuotą HTML – bet ką išmetus bugas dingsta, o sistemoj kurioj pastebėjau kyla ne vien nuo <p><h2>...</h2></p>.

Komentarai

v.pavardenis

dar papraščiau:

div { background-color: red; }

this text is not visible

v.pavardenis

ah, html'ą nukilina...

Emilis

Dėk į kokį pastebin :-)

Archatas

Nuo kada pastraipos viduje dedama puslapio antraštė?

Emilis

Archatas> čia tiesiog minimalus variantas su kuriuo pavyko pagauti bugą. Yra ir kur buginasi ant daugmaž korektiško kodo, tik išvalyti sunkiau.

viliusz

Ar žinojai, kad IE turi draudžiamų vartoti ID sąrašą, ir kas keisčiausia, kad į tų draudžiamų vartoti ID sąrašą patenka ir žodelis "list", nes kažkada pamenu net gerą dieną sugaišau kol suradau, kodėl bugai kyla ir nieko nerodo pas mane HTML'e.

Emilis

Viliau, būk geras, mestelk kokį url į tokį sąrašą, arba raktinius žodžius pagal kuriuos googlint :-). Būt visiems naudinga.

viliusz

Žinok po savo post'o bandžiau sudaryti Google keyword`ų rinkinį pagal ką surastų, bet... per nelyg abstraktus raktiniai žodžiai gaunasi: "css", "id", "restricted", "list", "body", ... msdn'e yrgi tyla ir ramybė (nieko nesuradau), bet atmintis leidžia manyti, kad kažkada buvau užkliuvęs už tokio sąrašo internete tai faktas.

emilis.info » "IE bugas" sprendimas

[...] Anksčiau rašiau apie Internet Explorer klaidą su kuria susidūriau – kai dingsta tekstas elemente su background-color CSS stilium. [...]

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.