Naujas žaislas

2007-01-25 13:01

Netyčia radau per Google: http://thesource.ofallevil.com – ir taip veikia visi linkai iš viso blogio šaltinio svetainės ;-).

Dar vienas įdomus pastebėjimas iš svetainės (raudonas tekstas mano):

Source of all evil is at war!

Kitaip sakant orientacija į kovą su konkurentais ir jų produktais. Kur tai nuves… parodys laikas. Mano supratimu ne prie geresnės produktų kokybės… o prie dar įvairesnių nešvarios konkurencijos būdų.

Komentarai

jurkis

Kažko nesupratau iš šio pranešimo:). Kas ta blogio svetainė, kas blogai su Outlook'u ir Samsungu...

Emilis

Ne blogio svetainė, o "viso blogio šaltinis" – "The source of all evil" ;-). Spausti ant nuorodos reikia.

Dėl Outlook+Samsung, tai reikia sekti kas IT pasaulyje vyksta. Kompanija Apple pristatė labai naujovišką telefoną iPhone: http://www.apple.com/iphone/

Man panašu, kad, ryšium su iPhone išleidimu, Microsoft tiesiog bando vaidinti, jog ir jie kažką daro mobilių telefonų srityje.

tamole

Man įdomu kiek užtruks kol bus uždaryta šita svetainė...

Emilis

tamole> o kodėl turėtų uždaryti? ;-). Ir beje, kuri svetainė? microsoft com, http://thesource.ofallevil.com/ ar http://emilis.info ? ;-)

tamole

blogio šaltini... Na autorines teisės, kopiraitai pvz... Juk Microsoft tikrai neleido hotlinkinti nuotraukų į tą puslapį tiesiai iš Microsoft puslapio? Microsoftui juk turėtų priklausyti visos teisės tam turiniui...

Aidas Kasparas

Na, dėl puslapio turinio – sutinku, kad ten gali visokie (C) pasireikšti, bet nuo kada teisiškai (bent jau LT) nebegaliu dėti savo puslapiuose???

Aidas Kasparas

Hrrr, suvalgė esminę dalį softas :-// Tarp „dėti“ ir „savo“ turėjo būti {img href="http://kito.asmens.svetainė/paveikslas.png" /}

Emilis

Tas "blogio šaltinis" juk net ne svetainė. Tai tik adresas kuriuo nuėjus rodo puslapius iš microsoft com :-). Sudėtingas klausimas būtų tad.

tamole

Tai blogai ne tas, kad blogio šaltinyje © sudėta, o kad Microsoft saite sudėta, t.y. tu negali dublikuoti jų informacijos neatsiklausęs.

Emilis

Na... mano akimis, tai vistiek slidus klausimas ar čia dublikavimas vyksta ar ne :-). Proxy serveris dublikuoja informaciją, ar ne?

Čia gi juokas iš vištų a la Google: Grinevičiūtė, o ne bandymas pasinaudoti (c) informacija.

tamole

Tačiau vartotojui sudaromas įspūdis, kad tai Microsofto saitas, t.y. jis klaidinamas kažkuria prasme... Manau už to jau galima kabintis...

Emilis

Na ir tegu kabinasi, jei nebijo blogo PR, kuris paskiau atsirastų :-). Man atrodo, kad M$ paprasčiausiai nepastebės šito, o mums bus juokas ;-)

Darius

O man patiko, geras pokštas. Be to nemanau, kad M$ tai rūpi šiuo metu.

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.