Išsinuomočiau kambarį arba butą Justiniškėse arba Pašilaičiuose

2005-07-27 01:21

Ieškau išsinuomoti vieną kambarį arba vieno kambario butą Justiniškėse arba Pašilaičiuose arčiau Justiniškių gatvės (Vilniuje). Ieškau nebrangaus varianto. Man 25 metai, esu tvarkingas, dirbu, neturiu žalingų įpročių :-)

Kolegos bloggeriai, jei kas turit ką pasiūlyt arba žinot pažįstamų, kurie ieško kam išnuomot, padėkit prašau…

Kolkas skambijimai per AlioReklamos skelbimus mažai padeda… :/ Iš tų pusės kurie pakelia ragelį, pusė jau būna išnuomota, o kiti labai įdomūs variantai būna, bet visai netinkantys… pvz.:

  1. atsiliepia nuomininkas ir pasako, kad nerekomenduoja, nes pats po trijų dienų kraustos iš ten

  2. skambinu po 7 ryte kai išėjus naujausia AlioReklama ir atsiliepęs balsas išsiplūsta, kad per anksti paskambinau

  3. labai pigus variantas, atsiliepia vaikinuks, prisistato kad iš nekilnojamo turto agentūros, sako išnuomota bet turi variantų, tik paprašytas pavardint pradeda šnekėt, kad pirma sutartį reik pasirašyt ir panašiai – esu su tokiais susidūręs jau ir esu girdėjęs, kad įbruka sąrašą skelbimų ištrauktų iš laikraščių ir tiek…

  4. šiandien ryte labai miela moteriškė pasitaikė… ir katė jos mane iš pirmo žvilgsnio įsimylėjo… bet ne taip skelbimą supratau: vienas studentas jau gyvena kambaryje ir ieškosi antro į tą patį kambarį.

  5. arba irgi pasitaiko variantas ne daugiau trims mėnesiams ir tik pusė rūbų spintos…

Tai jei kas turit kokių pasiūlymų ar pažįstat kąnors kas nuomoja, skambinkit man į 8-686-07732 arba rašykit į emilis.d@gmail.com. Iš anksto dėkoju… :-)

Komentarai

X2

Manau, reiktų pagalvot apie paskolos ėmima. Turėtum kad ir kokį nedidelį, bet savo būstą. O tuos pinigus, kuriuos sumoki nuomai, mokėtum geriau bankui už paskolą.

LG

o as manau, kad po keliu metu baisgis tas bumas ir prasides kokybisku namu statymas ir kainos bus protingos. dabar kai uz buto kaina gali nusipirkti nama Ispanijoj ar dar velnias zino kur, tai... nesamone..

Emilis

Aha... aš taip ir laukiu kol kainos kris :)

Incognito-R

Na, bet kiek girdejau tai kainos tikrai nekris bent jau artimiausiais metais. O kas emiliui atsitiko kad buto iesko, m?

Komentuoti šio įrašo nebegalima. Komentarų sistema išjungta.